Sunday, May 22, 2011

My Girlfiee

video

Let's watch this stupid video , it's so funny . Zira says my face look like 'BABOON' !
HAHA ,serious it's so awesome even my face UGLY .
Suddenly I miss them so much 
Neny , Zira ,Tyra 

Saturday, May 21, 2011

Family :)


This is my beloved Mom and Dad , seriously i miss them so much !
And my younger brother and sister - Faqihah And Azim <3


Wait for me yah , I'll back home and i will hug you .
Expecially my Mom , rindu nak cabut uban ,dengar Mama bebel, and masakkan Mama .
SUMPAH rindu teramat :(
Tapi kan kalau ada kat rumah pun macam tak ada je Neny ni , asyik keluar je . Tak reti duduk rumah , mana lah Mama tak bebel kan ?
I'll spend my time with my family and my friends (baru FAIR)


Okay this is my Sister 
Dia tak sabar dah nak tunggu Neny balik sebab dia RINDU katanya . HAHA
Wait yah GEMOK , I'll back .
Tapi time Neny balik je dapat spend time dengan dia maybe sekejap je sebab dia cuti tak lama :(
Sokay lah dia study pun bukan jauh mana , SEREMBAN je kot. HAHA
I just wanna say I MISS YOU SO MUCH .
Kalau jauh rindu bagai semua , cuba kalau dekat TAK BERGADUH jelah ! Sampai Mama dengan Ayah pun pening kepala ,tapi dia lah kakak yang paling PAHAM and MENGERTI perasaan adik dia ni .
By the way,don't forget yah my present ?

1. Wallet
2. Handbag
3.Shoes 
I LOVE YOU SO MUCH GEMOK <3




This girls still young (maybe), when Maddi Jane sing this song the reality she is the best singer :)

HAIR .



Awesome ? Gorgeous ? Prrety ?
Cantik kan rambut ni ? Serious CANTIK , nak sangat dapat rambut macam ni .
Okay ,I'll wait until my hair become long (but when?)
Just wait :)








Friday, May 20, 2011

HEART ?


me and my heart we got ISSUES 

sometimes i feel like to be in LOVE , maybe it was just in my dream cause it will not come true
LOVE will come true but not now ,when I really appreciate all my dream will come true 

Thursday, May 19, 2011

All about 14th May :)

Hye guys , sorry cause lama sangat tak update . Masa ada banyak , tu lah nak update pun kene ada MOOD jugak . HAHA

Okay okay , now nak share lah about what mean 14th May tu . That days are the best for me cause i spend my time with all my Boyfriends and Girlfriends . But not all , just a little bit :( HAHA 
Actually ,14th May ni kitaorang hangout together . Watching movie(KONGSI) , karoke , and spend our time for that days . It's so fun ,diaorang nak celebrate birthday Neny at 15th May lah KATANYA kan . HAHA
Then Neny ask them , let's hang and watched movie . They ask me ,they don't have too much money . Sokay lah , Neny pun BELANJA lah diaorang tengok movie . 9 orang kot ? Sokay lah bukan selalu right ? Let's see :)

we at Megamall ,taken by Arep :)
Adrina,Bobo and Me 
Paan ,Apry and Me
My Handsome Boy <333 (My Brother)
Thanks Aemy cause give me FUCKING SUPRISE ! you are the best okay 
My Bobo , thanks sayang cause came and celebrate my Birthday . You are the best for me and everyting for me . And thanks jugak sebab pakat dengan Aemy semua kenekan Magg . Loveyou so much sayang 

p/s : Okay , belum habis lagi . Next story :)


After finished watched that movie ,we all back and take bath for the dinner . Around 10.30pm before dinner ,diaorang ajak g karoke ? Okay ,karoke 2jam . Tepat pukul 12 je diaorang semua wish my birthday . Haha , i can't believe that . 'Happy Birthday Magg , dah besar dah Magg' HAHA
Actually at the same time tu Neny menagis jugak lah sebab terharu sangat diaorang ada time birthday Neny . HAHA .
Siap je karoke we all pergi lah dinner , nak tahu pukul berapa ? Pukul 12.45am . HAA macam kelakar kan nak g dinner . Haha , then kitaorang makan kat tempat biasa kat Teluk Cempedak-Teratak . Makan punya makan , Shisha punya Shisha lepak lah kejap . Cause Neny ingat Neny selamat lah tak kene tepung semua then at the same time jugak Neny teman lah Alin pergi topap dekat area situ je . Then sampai balik kat kedai makan tu Neny duduk and lepak biasa je ,then nak minum air . Sedut punyalah sedut tak boleh , nak tahu kenapa ? Diaorang bakar straw tu belah bawah supaya Neny tak boleh minum . Nak marah ni , tiba tiba salah seorang staff kat kedai makan tu datang bawak Chooclate Cake and diaorang semua menyanyi lagu Happy Birthday untuk Neny . But bukan diaorang je , semua orang kat kedai tu menyanyi sekali then masa yang sama keluar pulak lagu BIRTHDAY. Serious HAPPY sangat ,rasa macam nak menangis pun ada jugak . Okay tengok ni , HAHA

Serious terkejut and macam tak percaya .
Thanks guys cause give me FUCKING SUPRISE at my birthday .
totally i'm sweet 19th now :) 
I love SHISHA :)

Haa then kitaorang semua balik , Neny punya lah siap nak mandi semua kan . Then tanya Aemy 
(lakonan semula di rumah) HAHA
Neny : Aemy , Magg nak seluar ? Lupa nak bawak seluar lah .
Aemy : Okay tunggu jap Aemy amik .
Neny : Okay , Mag nak mandi jap .
Aemy : Eh takpayah lah , jum kita lepak dulu dengan diaorang kat depan tu.
Neny : Malas lah ,Magg nak tidur .
Aemy : (JERIT) Magg, meh sini .
Neny : Haa kejap lahh .
Okay dengan tak ada apa perasaan pun Neny kua lah , haish Neny kene ikat dengan TUALA dengan diaorang semua ! Tangan ,kaki kene ikat and disebabkan mulut tak reti diam diaorang pun TUTUP mulut Neny angkat Neny bawak dekat Padang depan rumah then 'Kau ingat kau lepas ke Mag,ni lah time nak balas dendam kat kau, HAHA'. Diaorang tepek SERBUK KARI & TEPUNG . HAHA
Dah sedap tepek Neny semua lari ? Okay lah , Neny bukak ikatan semua then Neny lari keliling rumah Aemy . Semua kejar Neny , NAK MAIN GILA KAN ? AKAK MESTI BALAS PUNYA , HAHA .
Lari punya lah lari , siap sembunyi lagi then dah tak larat . Alin sampai kejar Neny , OMG . Sumpah tak larat , Neny pengsan dekat depan rumah orang . Then Scha and Nana datang amik Neny naik kereta sebab Neny lari jauh babe . HAHA
Itu lah story nya , nak taip lagi panjang sangat lah . Tak larat dah nak bercerita ,kang orang cakap Neny bebel pulak . HAHA , btw thanks guys . 

p/s : Thanks alot to my Boyfriends and Girlfriends cause give FUCKING SUPRISE at my birthday , you all the best for me .
-Aemy,Tyra,Sumpit,Bobby,Adrina,Apry,Ary,Paan,Arief,Fartt,Wawe and my new Girlfriend Alin,Scha and Nana :) 


Monday, May 2, 2011

bored


bila rasa bosan bergini lah , that all fellas :

nenymagg