Tuesday, August 9, 2011

Semua akan berubah :')

ASSALAMUALAIKUM Blogger ;)

Hi guys ? Grr , btw NOTHING pun . baru baru ni banyak sangat masalah datang , kenapa ye ? Kadang kadang tu sampai tahap tak mampu dah nak buat apa , dugaan terlalu besar . Hilang satu demi satu :/ Susah sangat ke nak paham apa yang Neny nak ? I will let you go :') Tapi bagi peluang boleh kan ? Tak ada ah sampai nak hukum macam ni , sakit sangat tahu :( I need someone can hear my problems ,but who ? Baik lah , semua pergi dari saya . Saya boleh hidup sendirian tanpa sesiapa KECUALI FAMILY saya . Maaf saya akan pergi buat selama lamanye . I'm not fer you and I know who I am ! Bagi ruang untuk saya BERDIKARI . Thanks pada awak yang ada masa saya susah . Saya hargai sangat , tapi jangan patah balik pada saya sebab hati saya dah hancur sangat , maaf . Jujur and saya akui saya memang SAYANGKAN awak . Sebab tak ada siapa boleh gantikan awak . Saya cuma mengharap pada awak :( Gtg , memerlukan ruang :( Sorry .

Friday, August 5, 2011

Happy Fasting Month Blogger :)


Hi my blogger sorry lama tak update sebab blog buat hal tak boleh buka . Hihihi

Btw SELAMAT BERPUASA , haa PUASA dah tiba and SYAWAL akan menjelama nanti . Yess tak sabar nak jumpa sanak saudara di kampung :) Tapi masuk ni 2 MONTH dah beraya tanpa DATUK :'( Tinggal satu satunya NENEK kesayangan di kampung halaman . Tapi bangga sebab ada nenek yang masih kuat seperti dia even dia kuat maki hamun pun like my mom ! Hahah , and I miss my cousin cousin kat sana , tapi tatau ah kalau diaorang rindu jugak dekat Neny . Sebab dengar ramai dah berpecah belah , mesti Raya tahun ni tak sehebat semasa Neny kecil .Tapi akan menjadi kenangan terindah juga :) 


Nanti continue boleh tak ? Sakit perut , I have to go :) Bazar memanggil even tak puasa pun (CUTI) . Byebye blogger .

Sunday, May 22, 2011

My Girlfiee

video

Let's watch this stupid video , it's so funny . Zira says my face look like 'BABOON' !
HAHA ,serious it's so awesome even my face UGLY .
Suddenly I miss them so much 
Neny , Zira ,Tyra 

Saturday, May 21, 2011

Family :)


This is my beloved Mom and Dad , seriously i miss them so much !
And my younger brother and sister - Faqihah And Azim <3


Wait for me yah , I'll back home and i will hug you .
Expecially my Mom , rindu nak cabut uban ,dengar Mama bebel, and masakkan Mama .
SUMPAH rindu teramat :(
Tapi kan kalau ada kat rumah pun macam tak ada je Neny ni , asyik keluar je . Tak reti duduk rumah , mana lah Mama tak bebel kan ?
I'll spend my time with my family and my friends (baru FAIR)


Okay this is my Sister 
Dia tak sabar dah nak tunggu Neny balik sebab dia RINDU katanya . HAHA
Wait yah GEMOK , I'll back .
Tapi time Neny balik je dapat spend time dengan dia maybe sekejap je sebab dia cuti tak lama :(
Sokay lah dia study pun bukan jauh mana , SEREMBAN je kot. HAHA
I just wanna say I MISS YOU SO MUCH .
Kalau jauh rindu bagai semua , cuba kalau dekat TAK BERGADUH jelah ! Sampai Mama dengan Ayah pun pening kepala ,tapi dia lah kakak yang paling PAHAM and MENGERTI perasaan adik dia ni .
By the way,don't forget yah my present ?

1. Wallet
2. Handbag
3.Shoes 
I LOVE YOU SO MUCH GEMOK <3




This girls still young (maybe), when Maddi Jane sing this song the reality she is the best singer :)

HAIR .



Awesome ? Gorgeous ? Prrety ?
Cantik kan rambut ni ? Serious CANTIK , nak sangat dapat rambut macam ni .
Okay ,I'll wait until my hair become long (but when?)
Just wait :)








Friday, May 20, 2011

HEART ?


me and my heart we got ISSUES 

sometimes i feel like to be in LOVE , maybe it was just in my dream cause it will not come true
LOVE will come true but not now ,when I really appreciate all my dream will come true